Book et besøg

Hjem  /  Varmepumper på abonnement

Varmepumper på abonnement

Specielt til virksomheder, hvor fjernvarme ikke er en mulighed

Nu kan du koncentrere dig om din kernevirksomhed, og lade Klimadan sørge for varme til- og køling af dine bygninger ved hjælp af et varmepumpeanlæg. Vi dimensionerer, installerer, servicerer og overvåger systemet, så vi sørger for, at det kører så rentabelt som muligt – både for miljøets skyld og din virksomheds bundlinje.

Sammen med forsyningsselskabet EWII tilbyder vi som en af de få i Danmark varmepumpeløsninger på abonnement til virksomheder. Med abonnementsordningen skal du hverken bekymre dig om dimensionering, drift, service eller andet; EWII og Klimadan overvåger din varmepumpeløsning for dig, og vi sørger for, at den kører optimalt efter dine behov.

Til større erhvervsbygninger som kontorbygninger, skoler og andre institutioner, kan investeringer i varmepumper virke økonomisk uoverskueligt. Men med abonnementsløsningen slipper du for den helt store investering, og du kan nøjes med en fast månedlig ydelse og et etableringsbeløb på kun 15% af de samlede omkostninger.

Varmepumper på abonnement giver dig mange fordele:

  • Priser på et fjernvarmelignende niveau
  • Lave investeringsomkostninger og en fast abonnementspris
  • Du betaler kun, for det du bruger
  • Konkurrencedygtig varmepris – afhænger af størrelse og årligt varmebehov
  • Vi overvåger driften og tager os af service og reparationer
  • Vi skræddersyer vores løsninger i forhold til nuværende løsning, dimensionering og installation

Vi varetager hele processen for dig, så du kan koncentrere dig om din kernevirksomhed.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.