Book et besøg
Navn(Påkrævet)

Klimadan ringer op og aftaler dato og tidspunkt for besøget.

Gør din virksomhed grøn med et gratis og uforpligtende besøg

Klimadan er specialister i at udnytte overskudsvarme, genvinde tabt procesvarme og levere varmepumpeløsninger til opvarmning eller udnyttelse. En løsning fra Klimadan kan minimere jeres virksomheds energiudgifter og effektivisere bundlinjen. Derudover kan virksomheden få en god og ikke mindst grøn og bæredygtig profil. Udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt for et uforpligtende besøg.

 • Jeres virksomhed får en grøn og miljøvenlig virksomhedsprofil.

 • Virksomheden kan effektivisere bundlinjen betragteligt, hvis I skifter til en løsning med varmepumpe. I nogle tilfælde med op til 70%.

 • Klimadans egen landsdækkende service giver tryghed, og vi sidder altid klar til at hjælpe.

 • Tilbagebetalingstiden er typisk kun 2-5 år.

 • Klimadan har over 40 års erfaring med bæredygtige og vedvarende energiløsninger.

 • Jeres virksomhed kan reducere CO2-udslippet med op til 70% på varmeanlægget.

3 gode grunde…

 1. FÅ EN GRØNNERE VIRKSOMHEDSPROFIL MED EN VARMEPUMPE FRA KLIMADAN.
  – Fokuserer på det rette, klimabevidste valg, der sikrer virksomheden en grøn og miljøvenlig virksomhedsprofil. Der bliver på Klimadans hjemmeside fokuseret på det bæredygtige valg, men der kan spilles endnu mere på netop det. Herunder et stort fokus på, at virksomhederne kan minimere CO2-udslippet og styrke CSR-arbejdet med den grønne omstilling som omdrejningspunkt.
 2. FORKÆL BUNDLINJEN MED EN GRØN VARMEPUMPE FRA KLIMADAN.
  – Det er altid rart at spare penge, og du som virksomhed kan spare rigtig mange penge på en varmepumpe fra Klimadan. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med det bæredygtige valg, som også bliver inddraget i den pågældende tagline.
 3. KLIMADANS LANDSDÆKKENDE SERVICE HOLDER JERES VARMEPUMPE I HÅNDEN.
  – Taglinen spiller på trygheden med Klimadans landsdækkende service. Er der udfordringer, så er der hjælp at hente med det samme.

Hør mere…

Salg og rådgivning

Montage og koordinering

Service og support

Vidste du…

Hos Klimadan har vi installeret varmepumper siden 1980. Vi har 35 montører og serviceteknikkere og med mere end 10.000 installationer fordelt over hele landet, er vi Danmarks største installatør af varmepumper med afdelinger i Ikast og Roskilde. Vi laver vores eget Klimadan jordvarmeanlæg, som bliver designet og produceret i Ikast.

Derudover forhandler vi de svenske Thermia varmepumper, sammen med de spanske Ecoforest varmepumper, i hele landet. Med over 40 års erfaring tør vi godt sige at vi ved hvad vi taler om. Du kan derfor gå en tryg og grøn fremtid i møde med et anlæg fra Klimadan.

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.