fbpx
Book et besøg

Om Klimadan

Klimadan har i over 40 år arbejdet med vedvarende energiløsninger med varmepumper til private boliger, industri- og forsyningssektoren og landbruget. Vi er eksperter, når kartoflerne og gyllen køles, swimmingpoolen varmes og når energien i luften, vandet og jorden skal udnyttes. Klimadan er din partner, når du vil have billig, grøn og vedvarende energi.

Klimadans ingeniører og designere har igennem årtier udviklet Klimadans egne varmepumper, kaldet COMBI-serien. 4. generation COMBI-pumperne bliver produceret og samlet af kompetente medarbejdere, på Klimadans produktionsanlæg i Ikast. COMBI-varmepumperne bliver konstant forbedre og opdateret, således de altid præsenteres som en værdig konkurrent blandt de bedste varmepumper på markedet.

Klimadan er også Danmarks hoveddistributør af de svensk-producerede varmepumper Thermia og de verdensomspændende og højteknologiske Carrier. Du får med andre ord ikke bedre varmepumper på markedet, end dem vi leverer til dig og din vedvarende energiløsning.

Sammen med vores helt egne teknikere, sikrer vores ingeniører og projektafdeling dig en tryghed i, at vi kender din løsning og at dit anlæg altid passer præcis til dine behov. Skulle uheldet være ude, har vi et landsdækkende netværk af teknikere, som alle årets dage er klar til at servicere dit anlæg.

Hos Klimadan møder du et dedikeret hold, der er med dig fra idé til færdiginstalleret anlæg. Vi rådgiver om alle facetter, og vi hjælper gerne med at søge tilladelser og tilskud. Klimadan er medlem af varmepumpeordningen (VPO), VarmePumpeFabrikantforeningen (VPF) samt kølebranchens miljøordning, VE-Godkendt og er ISO 9001 certificeret. Klimadan har kontor i Ikast, Hjallerup og Roskilde.

Få mere information

 

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
Bliv ringet op

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.

Mere om Klimadan
Tryghed
Landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du fem års totalgaranti på din varmepumpe og serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.

Cases
Det siger vores kunder

Vi fik installeret en varmepumpe til opvarmning af stuehuset fra Klimadan. Anlægget har kørt til min fulde tilfredshed uden nævneværdige problemer lige siden.

Poul Erik Vestergaard, Hogager

Få hjælp til dit indeklima
Du kan godt både blæse og have mel i munden

Med Klimadan sparer du både penge og gør noget godt for miljøet.
Kontakt os og hør mere om mulighederne.