Opvarmning af større bygninger

Klimadans varmepumper opvarmer og køler med naturens varme i luften, jorden eller vandet, og bruger det til opvarmning af f.eks. kontorbygninger, haller, produktionshaller, institutioner mv. Det giver dig mulighed for at erstatte energikilder som olie, gas og andre fossile brændsler med vedvarende og grøn energi fra en varmepumpe. Det giver dig en stabil og driftssikker varmeforsyning med lave omkostninger og en sikkerhed i stabil forsyning af billig varme.

Med vores landsdækkende montage- og servicenetværk er du altid sikker på at få den service, der sørger for, at dit anlæg kører så godt det kan og leverer den højest mulige effekt for de lavest mulige omkostninger.

Det er altid meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvilke behov der er, og hvilken løsning der er den bedste. Vi er hos Klimadan eksperter med mange års erfaring i netop at tilpasse og skræddersy løsninger, som passer til lige netop dit behov. På den måde er du sikker på at få den løsning, der leverer præcis det du har brug for til den rigtige pris.

Få lavet en gratis beregning
Væske/vand
Luft/vand
Cases
Det siger vores kunder

Det overgår faktisk vores forventninger. Vi havde dimensioneret anlægget med seks pumper, men vi kan faktisk nøjes med fem. Det giver en større effekt end beregnet, så jeg kan da kun anbefale andre virksomheder i en lignende situation at gøre det samme, siger han.

Jørgen Jensen, Danfoss

Få hjælp til dit indeklima
Du kan godt både blæse og have mel i munden

Med Klimadan sparer du både penge og gør noget godt for miljøet.
Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Vi bruger cookies til at forbedre din besøgsoplevelse på vores hjemmeside. Læs mere…