fbpx
Book et besøg

En god investering er en
grøn investering

Uanset om det drejer sig om store produktionsvirksomheder, lagerhoteller, sportshaller eller boligkomplekser, så har Klimadan en løsning, som passer. I forhold til mange andre energiløsninger, er investeringer i varmepumpeanlæg fra Klimadan forbundet med muligheden for at opnå meget store besparelser, der på relativt kort sigt kan minimere energiudgifterne og effektivisere bundlinjen.

I den moderne verden, får bæredygtighed og miljøvenlig produktion i stigende grad betydning. Faktisk kan omlægning til bæredygtig produktion have direkte betydning for visse virksomheders overlevelse! Derfor er en varmepumpe et oplagt valg, hvis virksomheden ønsker at forbedre sin grønne profil og CSR.

Klimadan har erfaring med fleksible varmepumpeløsninger

Der ligger et stort økonomisk incitament ved at genvinde noget af den energi, der ellers går tabt gennem eksempelvis kølevand og ventilationsluft. Vi er ligeledes eksperter i at genvinde den procesvarme, der normalt går tabt i produktionsprocessen. Klimadans fleksible løsninger gør, at virksomheden kan udnytte energien lige fra kølevand til overskudsvarme fra serverrum. Har din virksomhed ingen varmeafgivende processer? – Ved at udnytte energien i jorden eller luften, kan du ligeledes gå en grøn fremtid i møde med mange fordele.

Udviklet til hårde produktionsmiljøer

Vores anlæg er udviklet til at kunne klare sig i hårde produktionsmiljøer i mange år. Det ved vi er nødvendigt. Vores varmepumper er desuden designet til at kunne spille sammen med et
allerede eksisterende varmeanlæg.
Vi lægger vægt på at skabe den løsning, der passer bedst til dit behov. Vi samarbejder med seriøse europæiske leverandører, som gør netop det muligt. Vi skaber løsninger som dækker behov op til flere MW.

Det er altid meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvilke behov der er, og hvilken løsning der er den bedste. Vi er hos Klimadan eksperter med mange års erfaring i netop at tilpasse og skræddersy løsninger, som passer til lige netop dit behov. På den måde er du sikker på at få den løsning, der leverer præcis det du har brug for til den rigtige pris.

 

Kontakt vores specialister og hør mere.

Få lavet en gratis beregning
Væske/vand
Luft/vand
Spørgsmål?
Kontakt en ekspert
Cases
Det siger vores kunder

Det overgår faktisk vores forventninger. Vi havde dimensioneret anlægget med seks pumper, men vi kan faktisk nøjes med fem. Det giver en større effekt end beregnet, så jeg kan da kun anbefale andre virksomheder i en lignende situation at gøre det samme, siger han.

Jørgen Jensen, Danfoss

Få hjælp til dit indeklima
Du kan godt både blæse og have mel i munden

Med Klimadan sparer du både penge og gør noget godt for miljøet.
Kontakt os og hør mere om mulighederne.