Book et besøg
Varmepumpeløsning udarbejdes af medarbejder på computerskærm

Hjem  /  Bygningsvarme

Bygningsvarme

En god investering er en grøn investering

Skift til en varmepumpeløsning og bliv klar til fremtiden.

Varmepumper understøtter en bæredygtig CSR-profil

Uanset om det drejer sig om store produktionsvirksomheder, lagerhoteller, sportshaller eller boligkomplekser, så har Klimadan en løsning, som passer. I forhold til mange andre energiløsninger, er investeringer i varmepumpeanlæg fra Klimadan forbundet med muligheden for at opnå meget store besparelser, der på relativt kort sigt kan minimere energiudgifterne og effektivisere bundlinjen.

I den moderne verden, får bæredygtighed og miljøvenlig produktion i stigende grad betydning. Faktisk kan omlægning til bæredygtig produktion have direkte betydning for visse virksomheders overlevelse! Derfor er en varmepumpe et oplagt valg, hvis virksomheden ønsker at forbedre sin grønne profil og CSR.

Klimadan har erfaring med fleksible varmepumpeløsninger

Der ligger et stort økonomisk incitament ved at genvinde noget af den energi, der ellers går tabt gennem eksempelvis kølevand og ventilationsluft. Vi er ligeledes eksperter i at genvinde den procesvarme, der normalt går tabt i produktionsprocessen. Klimadans fleksible løsninger gør, at virksomheden kan udnytte energien lige fra kølevand til overskudsvarme fra serverrum. Har din virksomhed ingen varmeafgivende processer? – Ved at udnytte energien i jorden eller luften, kan du ligeledes gå en grøn fremtid i møde med mange fordele.

Udviklet til hårde produktionsmiljøer

Vores anlæg er udviklet til at kunne klare sig i hårde produktionsmiljøer i mange år. Det ved vi er nødvendigt. Vores varmepumper er desuden designet til at kunne spille sammen med et

allerede eksisterende varmeanlæg.
Vi lægger vægt på at skabe den løsning, der passer bedst til dit behov. Vi samarbejder med seriøse europæiske leverandører, som gør netop det muligt. Vi skaber løsninger som dækker behov op til flere MW.

Det er altid meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvilke behov der er, og hvilken løsning der er den bedste. Vi er hos Klimadan eksperter med mange års erfaring i netop at tilpasse og skræddersy løsninger, som passer til lige netop dit behov. På den måde er du sikker på at få den løsning, der leverer præcis det du har brug for til den rigtige pris.

Kontakt vores specialister og hør mere

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.