Book et besøg
Varmepumpeløsning udarbejdes af medarbejder på computerskærm

Hjem  /  Bygningsvarme

Bygningsvarme med et varmepumpeanlæg

Tag det første skridt mod en bæredygtig energiløsning til din virksomhed.

Varmepumper til bygningsvarme understøtter en bæredygtig CSR-profil

Skab en bæredygtig fremtid for din virksomhed med Klimadan’s avancerede varmepumper. Uanset om din virksomhed er en stor produktionsvirksomhed, et lagerhotel, en sportshal eller et boligkompleks, har vi den rette varmepumpeløsning til dig. Investeringer i varmepumpeanlæg fra Klimadan kan føre til betydelige besparelser, der hurtigt kan minimere energiudgifterne og forbedre din virksomheds bundlinje.

I den moderne forretningsverden er bæredygtighed og miljøvenlig produktion afgørende. Overgangen til bæredygtig produktion er ikke kun en mulighed for virksomheder – det er ofte en nødvendighed for overlevelse. En varmepumpe fra Klimadan er det ideelle valg, hvis din virksomhed ønsker at forbedre sin grønne profil og corporate social responsibility (CSR).

Klimadan har stor erfaring med bygningsvarme og fleksible varmepumpeanlæg

Der ligger et stort økonomisk incitament ved at genbruge noget af den energi, der ellers går tabt gennem eksempelvis kølevand og ventilationsluft. Vi er eksperter i at genbruge den procesvarme, der normalt går tabt i produktionsprocessen.

Med Klimadans fleksible løsninger til bygningsvarme kan virksomheden udnytte energien fra bl.a. kølevand og overskudsvarme fra serverrum.

Selv hvis din virksomhed ikke producerer overskudsvarme, kan vi udnytte energien fra jorden eller luften til bygningsvarme, så du kan møde fremtiden grønt og med økonomiske fordele.

Vores varmepumper er udviklet til hårde produktionsmiljøer

Vores anlæg er udviklet til at kunne klare sig, i hårde produktionsmiljøer, i mange år. Det ved vi er nødvendigt. Vores varmepumper er desuden designet til at kunne arbejde sammen med et allerede eksisterende varmeanlæg.

Vi lægger vægt på at skabe den løsning, der passer bedst til dit behov. Vi samarbejder med seriøse europæiske leverandører, som gør netop det muligt. Vi skaber løsninger som dækker behov op til flere MW.

Det er altid meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvilke behov der er, og hvilken løsning der er den bedste. Hos Klimadan er vi eksperter, med mange års erfaring i at tilpasse og skræddersy løsninger, som passer til din virksomheds behov. På den måde er du sikker på at få den løsning, der leverer præcis det du har brug for, til den rigtige pris.

Kontakt vores specialister og hør mere.

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.