Gyllekøling

Hos Klimadan har vi mange års erfaring med varmegenvinding i forbindelse med gyllekøling.

Faktisk går Klimadans erfaring helt tilbage til dengang, vi gik under navnet KH Nordtherm, hvor vi udviklede den dengang helt nye teknologi. Det var dengang i 80’erne, hvor traumet fra energikrisen stadig havde fat i markedet, og hvor der var kommet et øget fokus på vedvarende energikilder. Her fik KH Nordtherm for alvor vind i sejlende under sloganet ”Lad dyrene opvarme stuehuset”, hvor netop gyllekølingen var en afgørende teknologi. Med teknologien gør vi det muligt for dig at udnytte den varme, gyllekølingen producerer gennem de slanger, der optager overskudsvarmen fra gyllen, og bruger den til opvarmning. Det giver så meget billig varme, at tilbagebetalingstiden på en sådan løsning ofte kun er to til fem år.

Udover de økonomiske besparelser giver gyllekøling også en miljømæssig gevinst, idet det nedsætter ammoniakfordampningen og på den måde forbedrer klimaet i staldene. Skal du udvide bestanden er et gyllekølingsanslæg desuden noget, der kan være med til at hjælpe ansøgningen igennem.

 

Gyllekøling
Få mere information

 

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Bestil en gratis brochure

Læs meget mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning i vores brochurer.

Tryghed
Landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du fem års totalgaranti på din varmepumpe og serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.

Vi bruger cookies til at forbedre din besøgsoplevelse på vores hjemmeside. Læs mere…