Historie

Oliekrisen skubbede for alvor i gang i udviklingen indenfor varmepumper og jordvarmeanlæg, og det var her, det daværende KH nordtherm blev stiftet i 1980. Den nye teknologi gav mulighed for at udnytte overskudsvarmen i landbrugets dyrestalde. Teknologien gik sin sejrsgang  under sloganet ”lad dyrene opvarme stuehuset”, og det satte for alvor gang i forretningen. Gennem 80’erne og 90’erne vandt KH nordtherm stor respekt for deres teknologi og udvikling af varmepumpesystemer, som primært blev brugt i landbruget.

Klimadan og KH nordtherm

I sommeren 2007 blev KH nordtherm opkøbt af Danfoss, men som følge af deres strategi Core & Clear valgte Danfoss at sælge virksomheden fra igen i 2010. Denne gang under navnene Klimadan og KH nordtherm. I Klimadan var forretningen koncentreret omkring forhandlernetværket, mens KH nordtherm henvendte sig til forbrugerne.

Ny strategi – nyt navn – samme værdier

1. november 2012 blev strategien GREEN IMPACT implementeret i virksomheden. På baggrund af den har ledelsen og bestyrelsen besluttet, at virksomheden fremover udelukkende skal drives under brandet Klimadan.

Vi bruger cookies til at forbedre din besøgsoplevelse på vores hjemmeside. Læs mere…