Book et besøg
Klimadan medarbejdere står og snakker.

Hjem  /  Tilskudsordning

Tilskudsordning

Beregn din besparelse og få svar med det samme

Gå til beregner

Tilskudspuljer fremover

Vi forventer, at der kommer en ny tilskudspulje til varmepumper, sandsynligvis i 1. kvartal 2023 og en pulje til andre energiforbedringer som f.eks. vinduer og isolering senere i 2023. Læs mere her

Mens du venter

Står du og venter på at næste tilskudsrunde åbner? Det kan være en fordel at undersøge mulighederne på forhånd, sådan at du er klædt på til at ansøge. Det er nemlig essentielt at vide om du skal vælge en jordvarme eller luft/vand varmepumpe, og vi ved at det ikke altid er nemt selv at vurdere. Søg derfor gratis rådgivning fra vores energikonsulenter, og få skabt klarhed og overblik i dit projekt allerede i dag.

Gratis rådgivning i valg af varmeløsning

Hos Klimadan er vi klar til at rådgive dig om, hvilken varmepumpeløsning der passer bedst til dig og dit behov. Klimadan har mere end 40 års erfaring indenfor bæredygtig energi i form af installation af jordvarmeanlæg og varmepumper. Vi er med hele fra produktionen af varmepumper, til rådgivning, dimensionering, installation samt service og support.

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.