Book et besøg
Klimadan medarbejdere står og snakker.

Hjem  /  Tilskudsordning

Tilskud til varmepumpe

Nu sker det: Varmepumpepuljen åbner tirsdag den 12. september kl. 10.00. Så vil du varme dit hus op på en billig og klimavenlig måde, så er det snart muligt at få tilskud til det.

Beregn din besparelse og få svar med det samme

Gå til beregner

Brug Varmepumpepuljen – den åbner tirsdag den 12. september kl. 10.00

Den 12. september kl. 10.00 bliver en ny tilskudspulje til varmepumper aktiveret. Varmepumpepuljen kan sandsynligvis søges sammen med en pulje til andre energiforbedringer som f.eks. vinduer og isolering.

Læs mere her

 

Forbered dig mens du venter og bliv klar til at søge puljen hurtigt.

Har du ventet på at varmepumpepuljen åbner? Det kan være en fordel at undersøge mulighederne på forhånd, så at du er klædt på til at ansøge.

Det er nemlig essentielt at vide om du skal vælge en jordvarme eller luft til vand varmepumpe. Vi ved godt, at det ikke altid er nemt selv at vurdere. Derfor står vi klar med gratis rådgivning og vi hjælper dig, med at få skabt klarhed og overblik i dit projekt allerede i dag.

Gratis rådgivning i valg af varmeløsning

Hos Klimadan er vi klar til at rådgive dig om, hvilken varmepumpeløsning der passer bedst til dig og dit behov. Klimadan har mere end 40 års erfaring indenfor bæredygtig energi i form af installation af jordvarmeanlæg og varmepumper. Vi er med hele fra produktionen af varmepumper, til rådgivning, dimensionering, installation samt service og support.

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.