Book et besøg

Termonet

Et termonet er et forsyningsnet, der transporterer termisk energi, fra forskellige typer af energikilder, på tværs af flere matrikler ved en temperatur, der er relativt tæt på jordtemperatur. I kombination med jordvarmepumper kan et termonet levere varme og varmt brugsvand. Temperaturen i et termonet muliggør også aktiv køling med varmepumpe eller passiv køling uden brug af varmepumpe.

Vibereden, Vorbasse

Vibereden er en landejendom, som ligger i udkanten af Vorbasse i Billund Kommune. Ejendommen har tidligere huset et landbrug opvarmet af et træpillefyr, men gennem de sidste mange år er Vibereden blevet brugt til ferielejligheder. Klimadan har leveret og monteret varmepumpen til maskinhallen og stået for etableringen af selve termonettet.

Læs mere om Vibereden her Vibereden i Vorbasse – Termonet Danmark

Mageløse, Værløse

Bofællesskabet Mageløse er et privat byggeprojekt på Flyvestation Værløse, der udvinder varmen fra afværgepumpninger til boligopvarmning. Klimadan har dimensioneret anlægget, leveret varmepumper af mærket Thermia, varmeveksler og selve termonettet.

Læs mere om Mageløse her Mageløse i Værløse – Termonet Danmark

Grønnegade, Skjoldbjerg

Termonettet er etableret i 2017, hvor tre eksisterende huse bygget i henholdsvis 1970erne og i år 2000 blev tilkoblet. Husene ligger på Grønnegade i Skjoldbjerg i Billund Kommune. Klimadan har leveret varmepumperne og rørene til termonettet.

Læs mere om Grønnegade her Grønnegade i Skjoldbjerg – Termonet Danmark