Book et besøg
Jordvarmeanlæg på Campus Bornholm.

Hjem  /  Kombinationsløsninger

Kombinationsløsninger med utal af muligheder

Intelligent styring til varmepumper, giver mulighed for at kombinere flere varmekilder.

Rør og tilkoblinger på varmepumpeanlæg.

Klimadan tilbyder markedets mest fleksible og effektive kombinationsløsniner med EMC400

Med Klimadan’s intelligente Energy Master Control, EMC 400 tilbyder vi dig, markedets mest fleksible og effektive løsninger til at kombinere alle dine energikilder. Vores EMC 400 styring optimerer samspillet mellem forskellige energikilder, så du kan udnytte det fulde potentiale i for eksempel jordvarme og solvarme. Ved at hente energien fra det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, opnår du den optimale udnyttelse af dine energikilder, hvilket er afgørende for at optimere hele husets varmeinstallation.

Kombinationsløsningen forbedre systemets virkningsgrad

En varmepumpes effektivitet afhænger af temperaturen fra energikilden. Selv et par °C ekstra betyde 2-4 % højere virkningsgrad (COP) på varmepumpen.

I et hus med en varmepumpe og en solfanger kan EMC 400 uden problemer hæve den gennemsnitlige temperatur i varmekilden med 5-10 °C . Dertil kommer desuden en bedre udnyttelse af solvarmen til produktion af centralvarme og varmt brugsvand. Alt i alt kan du forvente en forbedring af hele systemets virkningsgrad på op til 35 % og en tilbagebetalingstid på under 5 år.

Se leverandører

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.