Udnyttelse af spildvarme

Hos Klimadan er vi eksperter i at udnytte og genbruge overskuds- og spildvarme som varmekilde til andre steder i produktionen som f.eks. varmt brugsvand, forvarmning af væsker og produkter.

Du har muligheden for at erstatte varme fra gas eller andre fossile brændsler med grøn og vedvarende energi fra Klimadans varmepumpeløsninger. Det giver dig en altid billig varmeforsyning med en enkel og stabil drift og lave omkostninger. Vores varmepumpeløsninger kan kombineres med eksisterende varmeløsninger i en såkaldt hybridløsning, hvor udnyttelsen af spildvarme kombineres med f.eks. et fyr.

Udnyttelse af spildvarme kræver meget individuelle løsninger for at nå den bedste effekt, og det har vi mange års erfaring med hos Klimadan. Kontakt os i dag og lad os skræddersy en løsning, der passer til din virksomhed og dine behov, og som tager højde for både investeringsomkostninger drift og service.

Læs hvordan Energi Ikast (tidligere: Ikast Værkerne) har sparet rigtig mange penge ved at udnytte overskudsvarmen fra et serverrum.

Væske/vand
Luft/vand
Cases
Det siger vores kunder

Det overgår faktisk vores forventninger. Vi havde dimensioneret anlægget med seks pumper, men vi kan faktisk nøjes med fem. Det giver en større effekt end beregnet, så jeg kan da kun anbefale andre virksomheder i en lignende situation at gøre det samme, siger han.

Jørgen Jensen, Danfoss

Få mere information

 

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
Bliv ringet op

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.

Få hjælp til dit indeklima
Du kan godt både blæse og have mel i munden

Med Klimadan sparer du både penge og gør noget godt for miljøet.
Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Vi bruger cookies til at forbedre din besøgsoplevelse på vores hjemmeside. Læs mere…