Book et besøg
Koblinger i metal i kasse.

Hjem  /  Procesvarme

Procesvarme – genbrug af spildvarme i erhvervslivet

Med vores varmepumpeløsninger kan du opnå en økonomisk og bæredygtig varmeforsyning, der nemt kan integreres med dine nuværende systemer. Genbrug spildvarmen til en værdifuld ressource i din produktion.

Procesvarme via spildvarme

Hos Klimadan er vi eksperter inden for procesvarme, særligt når det handler om at udnytte og genbruge overskuds- og spildvarme. Denne overskuds- og spildvarme kan bruges som en varmekilde andre steder i produktionen, eksempelvis til opvarmning af brugsvand eller forvarmning af forskellige væsker og produkter.

Ved at benytte Klimadans varmepumpeløsninger kan du skifte varmen fra fossile brændsler ud med en grøn og vedvarende energiform. Dette sikrer en økonomisk fordelagtig varmeforsyning med enkel og stabil drift samt lave driftsomkostninger. Vores varmepumpeløsninger kan endvidere integreres med dine eksisterende varmesystemer i en hybridløsning, der kombinerer procesvarme fra spildvarme med for eksempel et traditionelt fyr.

Bæredygtigt og økonomisk

I en verden med stigende fokus på bæredygtighed er det nødvendigt for virksomheder at nytænke deres måde at drive forretning på.

Der skal skabes grønnere profiler, og virksomheders CSR skal forbedres for at blive frontløbere i den grønne omstilling. Og uanset om det er efter eget ønske, eller kunderne stiller krav herom, er en varmepumpeløsning et førsteklasses eksempel på energiforbedrende tiltag. Det skal ikke ses som en omkostning, men derimod som en økonomisk gevinstgivende investering i virksomhedens fremtid og i miljøet.

Udnyttelse af spildvarme kræver meget individuelle løsninger for at nå den bedste effekt, og det har vi hos Klimadan mange års erfaring med. Kontakt os i dag, og lad os skræddersy en løsning, der passer til din virksomhed og dine behov. En løsning, som tager højde for både investeringsomkostninger, drift og service.

Læs hvordan Energi Ikast (tidligere: Ikast Værkerne) har sparet rigtig mange penge ved at udnytte overskudsvarmen fra et serverrum.

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.