Book et besøg
Koblinger i metal i kasse.

Hjem  /  Procesvarme

Procesvarme

Udnyttelse af spildvarme

Hos Klimadan er vi eksperter i at udnytte og genbruge overskuds- og spildvarme som varmekilde til andre steder i produktionen som f.eks. varmt brugsvand, forvarmning af væsker og produkter.

Du har muligheden for at erstatte varme fra gas eller andre fossile brændsler med grøn og vedvarende energi fra Klimadans varmepumpeløsninger. Det giver dig en altid billig varmeforsyning med en enkel og stabil drift og lave omkostninger. Vores varmepumpeløsninger kan kombineres med eksisterende varmeløsninger i en såkaldt hybridløsning, hvor udnyttelsen af spildvarme kombineres med f.eks. et fyr.

Bæredygtigt og økonomisk

I en verden med stigende fokus på bæredygtighed, er det kritisk for virksomheder at nytænke deres måde at drive forretning på. Skab en grønnere profil, forbedre virksomhedens CSR og bliv frontløber i den grønne omstilling. Om der efter eget ønske eller om kunderne stiller krav herom, så er en varmepumpeløsning et førsteklasses eksempel på energiforbedrende tiltag, som ikke kun skal ses som en omkostning, men derimod som en økonomisk gevinstgivende investering i virksomhedens fremtid.

Udnyttelse af spildvarme kræver meget individuelle løsninger for at nå den bedste effekt, og det har vi mange års erfaring med hos Klimadan. Kontakt os i dag og lad os skræddersy en løsning, der passer til din virksomhed og dine behov, og som tager højde for både investeringsomkostninger drift og service.

Læs hvordan Energi Ikast (tidligere: Ikast Værkerne) har sparet rigtig mange penge ved at udnytte overskudsvarmen fra et serverrum.

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.