Book et besøg
Hænder peger på forskellige Post It sedler, der ligger på træbord, sammen med notesblok.

Hjem  /  Erhverv  /  Varmepumpe erhverv

Højkapacitets varmepumper

En varmepumpe med høj kapacitet dækker alle behov.

Beregn din besparelse og få svar med det samme

Gå til beregner

Driftsikkerhed og lave omkostning med en vedvarende energiløsning

En varmepumpe med høj kapacitet fra Klimadan er en driftssikker og bæredygtig energiløsning, der effektivt reducerer dine varmeomkostninger. Den kræver næsten ingen vedligeholdelse og er meget miljøvenlig.

EN VARMEPUMPE ER EN KLOG ENERGILØSNING

En højkapacitets varmepumpe fra Klimadan udnytter den gratis energi, der er findes i jorden, i vandet og i luften. Ved at indvinde og udnytte denne frie energi, kan du reducere dine omkostninger til opvarmning og varmt vand. I nogle tilfælde med mere end 75 %. En varmepumpe er klassificeret som vedvarende energi, hvilket garanterer en bæredygtig og fremtidssikret løsning. Skulle det utænkelige ske og pumpen går i stå får du automatisk besked på sms eller e-mail, så du altid er fuldt orienteret om systemet – Og med Klimadans egen landsdækkende service, er du hurtigt oppe og køre igen.

VARMEPUMPEN DÆKKER ALLE BEHOV

Højkapacitets varmepumper kan producere varme, varmt vand og behagelig køling i forskellige dele af bygningen med tilgængelige effekter fra 20 kW op til 336 kW (ved kaskadekobling). Effekter over 1.000 kW kan opnås ved etablering af 3-4 kaskader af hver 8 varmepumper.

Takket være et stort antal færdigt konfigurerede systemløsninger og muligheden for at tilpasse anlægget til de forhold, der gælder på din ejendom, har du garanti for en effektiv varmepumpe-løsning.

UDNYT DIT EKSISTERENDE SYSTEM

Hvis du allerede har et velfungerende varmesystem med f.eks. fjernvarme, oliefyr eller fastbrændsel, kan du bevare det sideløbende med varmepumpe-systemet. Varmepumpen sluttes simpelthen til det eksisterende system og overtager hele kontrollen med det. Den gamle varmekilde kan så fungere som supplement til en varmepumpe ved at sørge for ekstra varme på årets koldeste dage.

KVALITETSSIKRET TIL DET LANGE STRÆK

En højkapacitets varmepumpe fra Klimadan er kvalitetssikret til det lange løb og Thermia har 35 års erfaring med udvikling og fremstilling af varmepumper, som er gennemprøvede i det hårde nordiske klima.

DER FINDES MANGE FORSKELLIGE ENERGIKILDER

Der findes forskellige former for varmepumpeløsninger, der er navngivet, alt efter hvilken varmekilde der anvendes. En varmepumpe er således selve hjertet i løsningen, men det er forskelligt, om der anvendes varme fra jorden, vandet eller luften.
Hos Klimadan har mange forskellige muligheder – Kig rundt her på siden.

Eller få besøg af vores konsulent, og bliv meget klogere på dine muligheder.

Væske/vand

Luft/vand

Kombinationsløsninger

Vand/vand

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.