Book et besøg
Hænder peger på forskellige Post It sedler, der ligger på træbord, sammen med notesblok.

Hjem  /  Serviceaftale

Serviceaftale

Det betyder meget for os, at du som kunde føler dig tryg. En stor del af beslutningen om investering i et varmepumpeanlæg er den sikkerhed i at få den bedste service både før, under og efter installationen.

Landsdækkende service

Vores varmepumper er hovedsageligt produceret i Danmark og Sverige, og er derfor tilpasset til det danske klima. Men fejl kan opstå, og derfor anbefaler vi, at du ved tegner en serviceaftale ved køb. Med serviceaftalen får du et hold af vores egne, veluddannede teknikere med mange års erfaring med netop vores pumper til din rådighed, skulle der opstå problemer. De laver ikke blot det lovpligtige, årlige serviceeftersyn, de er også at fange på telefonen mellem klokken 7 og 21 alle årets dage og via vores landsdækkende vagtordning, hvis problemet ikke kan klares via telefonen.

Service:

Du kan altid kontakte os på tlf. 9627 7070 for at høre nærmere om vores fleksible serviceaftaler.

Tegn en serviceaftale:

Ønsker du at tegne en serviceaftale på din varmepumpe?

Hos Klimadan kan vi servicere alle typer varmepumper og vi har over 40 års erfaring med det. Udfylder du nedenstående skema, så kontakter vi dig til en nærmere snak om din serviceaftale.

Bemærk, at vi ikke tegner serviceaftaler på luft/luft varmepumper.

Tegn serviceaftale

Service i det daglige

Vi sidder altid klar ved telefonen til at hjælpe, hvis der skulle opstå problemer med din varmepumpeløsning. Vores servicemedarbejdere er meget kompetente, og ofte er det muligt at finde frem til en løsning via telefonen gennem effektiv vejledning.

Hvis det ikke er muligt at finde frem til løsningen via telefonen, er vores servicemontører altid lige i nærheden. Er der tale om et akut problem, er vi hurtigt fremme for at udbedre skaden.

Vagtordning

Vi ved, at det betyder meget for dig, at du har en varmepumpeløsning, du kan føle dig tryg ved. Hos Klimadan yder vi fuld service. Vores vagttelefonen er åben fra klokken 16.00 til 21.00 alle årets dage. For at kunne benytte den kræver det blot, at du er tilmeldt vores vagtordning.

Ved opkald til vagttelefonen uden en serviceaftale, opkræves et mindre gebyr.

Brugeruddannelse

Vi tilbyder kurser til private, landmænd, pedeller og mange andre, som er skræddersyede til deres aktuelle varmeløsning.

På kurserne underviser vi i generelle emner omkring varmeanlæg, der giver dig som forbruger en forståelse for de grundlæggende principper, så du selv i stor udstrækning kan udføre småjusteringer, der optimerer anlægget.

På den måde bliver livet lettere for dig som varmepumpeejer.