Book et besøg

Hjem  /  Vores koncept

Vores koncept

Service før, under og efter

Det betyder meget for os, at du som kunde føler dig tryg. En stor del af beslutningen om investering i et varmepumpeanlæg er den sikkerhed i at få den bedste service både før, under og efter installationen.

Serviceaftaler

Du kan altid kontakte os på tlf. 9627 7070 for at høre nærmere om vores fleksible serviceaftaler.

Tegn en serviceaftale:

Ønsker du at tegne en serviceaftale på din varmepumpe?

Hos Klimadan kan vi servicere alle typer varmepumper og vi har over 35 års erfaring med det. Udfylder du nedenstående skema, så kontakter vi dig til en nærmere snak om din serviceaftale.

Bemærk, at vi ikke tegner serviceaftaler på luft/luft varmepumper.

Service i det daglige

Vi sidder altid klar ved telefonen til at hjælpe, hvis der skulle opstå problemer med din varmepumpeløsning. Vores servicemedarbejdere er meget kompetente, og ofte er det muligt at finde frem til en løsning via telefonen gennem effektiv vejledning.

Hvis det ikke er muligt at finde frem til løsningen via telefonen, er vores servicemontører altid lige i nærheden. Er der tale om et akut problem, er vi hurtigt være fremme for at udbedre skaden.

Vagtordning

Vi ved, at det betyder meget for dig, at du har en varmepumpeløsning, du kan føle dig tryg ved. Hos Klimadan yder vi fuld service. Vores vagttelefonen er åben fra klokken 16.00 til 21.00 alle årets dage. For at kunne benytte den kræver det blot, at du er tilmeldt vores vagtordning.

Ved opkald til vagttelefonen uden for almindelig arbejdstid opkræves et mindre gebyr, hvis ikke du er tilknyttet med en serviceaftale hos os.

Brugeruddannelse

Vi tilbyder kurser til private, landmænd, pedeller og mange andre, som er skræddersyede til deres aktuelle varmeløsning.

På kurserne underviser vi i generelle emner omkring varmeanlæg, der giver dig som forbruger en forståelse for de grundlæggende principper, så du selv i stor udstrækning kan udføre småjusteringer, der optimerer anlægget.

På den måde bliver livet lettere for dig som varmepumpeejer.

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.