Beregn din besparelse og få svar med det samme

Tilskuddet er opbrugt, hvad nu?

Bygningspuljen, som åbnede onsdag den 7. april, er nu lukket for ansøgninger. Hvis du ikke en af de heldige, som fik mulighed for at søge tilskud, så læs videre her, for der er stadig muligheder for at få realiseret dit projekt.

Hvad nu?

For mange, har tilskuddet været et essentielt omdrejningspunkt for deres forstående investering i en varmepumpeløsning. Det kan derfor være frustrerende at skulle vente helt til august, hvor næste runde åbner og hvor der, som forrige gang, ikke er garanti for noget. Du har stadig mulighed for at gennemfører dit projekt og vi hos Klimadan, står stadigvæk klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt.

Herunder kan du læse nogle gode grunde til at realiserer dit projekt allerede nu

Gennemfør dit projekt uden tilskud

At skifte fra en konventionel varmekilde og over til en varmepumpe, er i langt de fleste tilfælde en rentabel løsning med en ’tilbagebetaling’ på under 10 år. Det kan derfor være en god forretning at skifte allerede nu, i stedet for at vente helt til næste runde. Eksempelvis opnår du en besparelse på din driftsregning allerede nu og du undgår at skulle fylde olietanken eller skuret med træpiller.

Brug dit håndværkerfradrag

Hvis du stadig søger et økonomisk incitament, som erstatning for tilskuddet eller ikke har mulighed for at vente indtil næste runde, så kan du udnytte dit håndværkerfradrag. I 2021 er håndværkerfradraget steget til 25.000 kr. og kan derfor danne ramme for en solid gevinst ved investeringen.

Hvis du har andre projekter, hvor du tænker at du vil bruge dit håndværkerfradrag, så husk på at en omlægning til en varmepumpeløsning, sjældent er en urentabel løsning uanset håndværkerfradraget.

Fremtidssikre din bolig

Tænk langsigtet og fremtidssikre din bolig. Med en varmepumpeløsning, har du investerede i din bolig og boligens værdi vil derfor alt andet lige stige. Da en varmepumpeløsning både er en grøn, klimavenlig og økonomisk løsning, så er det alt andet lige også nemmere at sælge sin bolig.  Derudover opnår du stadig en direkte besparelse på din driftsregning ved konvertering til en varmepumpe.

Gratis rådgivning i valg af varmeløsning

Hos Klimadan er vi klar til at rådgive dig om, hvilken varmepumpeløsning der passer bedst til dig og dit behov. Klimadan har mere end 40 års erfaring indenfor bæredygtig energi i form af installation af jordvarmeanlæg og varmepumper. Vi er med hele fra produktionen af varmepumper, til rådgivning, dimensionering, installation samt service og support.

Book et gratis besøg og få skabt klarhed i dit projekt 

Bestil et gratis og uforpligtende besøg

  Dine informationer
  Få mere information

   

  Bestil et gratis besøg

  Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

  Kontakt en energikonsulent

  Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

  Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
  Bliv ringet op

  Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.

  Tryghed
  Landsdækkende service

  Med vores landsdækkende serviceaftale får du fem års totalgaranti på din varmepumpe og serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.