Beregn din besparelse og få svar med det samme

Tilskud til varmepumper: nu bliver det endnu billigere at få en varmepumpe

 

I marts 2021 træder en ny tilskudsordning i kraft. Det betyder, at hvis du skifter dit gamle olie- eller gasfyr, din biokedel eller din elvarme ud med en grønnere varmeløsning, fx en varmepumper eller et jordvarmeanlæg, kan du få cirka 30 % af din investering dækket af tilskudsordningen.

Bygningspuljen, som tilskudsordningen kaldes, er et led i regeringens klimaaftale, hvor man ønsker at nedbringe CO2-udslippet – det er derfor nu, du skal kigge på, om du skal erstatte din fossile, biobaserede eller elektriske varmeløsning med en luft/vandvarmepumpe eller et jordvarmeanlæg.

Få tilskud til varmepumper og spar penge!

Ved en omlægning til en grønnere varmeløsning er der penge at spare – både på den korte og den lange bane. Jordvarme er ofte den løsning, hvor du får den økonomisk bedste investering med størst tilskud, mens der også meget at hente på varmeregningen med omlægning til en luft-til-vand varmepumpe.

Du kan få tilskud til en omlægning til en grønnere varmeløsning, hvis du omlægger fra olie, gas, træpiller, halm, flis, brande eller elvarme.

Se her, hvad du kan få i tilskud til varmepumpe

Gratis rådgivning i valg af varmeløsning

Tilskuddet skal du selv søge via www.ens.dk (officielle dato endnu ukendt) . Inden du søger, er det en god idé at få god rådgivning og hjælp til de mange overvejelser, der er forbundet med at erstatte den eksisterende varmekilde.

Book derfor et gratis besøg, hvor du ligeledes modtager et uforpligtende tilbud, mens du venter

Hos Klimadan er vi klar til at rådgive dig om, hvilken varmepumpeløsning der passer bedst til dig og dit behov. Klimadan har mere end 40 års erfaring indenfor bæredygtig energi i form af installation af jordvarmeanlæg og varmepumper. Vi er med hele fra produktionen af varmepumper, til rådgivning, dimensionering, installation samt service og support.

Bestil et gratis og uforpligtende besøg

  Dine informationer

  Se her, hvordan du søger tilskud til din grønne varmepumpeløsning

  Fra marts 2021 kan alle søge om tilskud til at erstatte deres gamle olie- eller gasfyr, biokedel eller din elvarme med en grønnere varmeløsning. Tilskuddet kommer fra Bygningspuljen, som der i 2020 er afsat 245 millioner kroner til. Der kan gives tilskud til alle helårsboliger – også helårsregistrerede sommerhuse – og pengene bevilges efter først-til-mølle-princippet.

  Kan du søge om tilskud til varmepumpe?

  Hvis du vil omlægge din varmeløsning fra olie, gas eller andre fossile- og elektriske varmeformer i din helårsbolig, kan du søge både som privatperson, som en andelsforening eller som en ejerforening i en etageejendom.

  Kan du gøre det selv?

  Selvom dine hænder sikkert er skruet godt på, kan du ikke selv foretage omlægningen. For at få tilskud skal du derfor angive, hvilken leverandør eller håndværker, der skal udføre arbejdet. Sørg derfor for at have overvejet, hvem der skal udføre arbejdet, inden du søger – skal Klimadan hjælpe dig? Kontakt os her. Det er dog først muligt at indgå en bindende aftale, når du har fået tilsagn om tilskud.

  Hos Klimadan er vi klar til at hjælpe dig med din omlægning – men lad os begynde med en indledende snak. Book et besøg af en konsulent her, og kom i gang med din omlægning.

  Bliv ringet op, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig

  Udfyld formularen, så giver vi dig et uforpligtende opkald, hvor vi fortæller mere om dine muligheder til køb af varmepumper eller jordvarmeanlæg.

  Når du søger, skal du…

  Udfylde en onlineansøgning via Energistyrelsens tilskudsportal. Her skal du have dit NEM-ID klar, du skal have dokumentation for ejerskab over boligen, og du skal have dig gjort klart, hvilke forbedringer du vil foretage. Husk også at læse ansøgningsvejledningen grundigt.

  Hvornår får du svar?

  Der kan gå nogle uger fra Energistyrelsen modtager din ansøgning, til du får svar på om og hvor meget, du kan få i tilskud. Får du tilsagn om tilskud, har du to år til at foretage omlægningen.

  Kan du både få tilskud og håndværkerfradrag til din omlægning til en grønnere varmeløsning?

  Du har mulighed for at få håndværkerfradrag på en lang række af energiforbedrende tiltag på dit hus – herunder også omlægning fra fossil- og elektrisk varmeløsning til en grønnere en af slagsen. Men vælger du at benytte dig af tilskud fra Bygningspuljen, kan du ikke få også håndværkerfradrag på det samme projekt. Du får som udgangspunkt den bedste økonomi ved at benytte tilskuddet fra Bygningspuljen.

  Få mere information

   

  Bestil et gratis besøg

  Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

  Kontakt en energikonsulent

  Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

  Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
  Bliv ringet op

  Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.

  Tryghed
  Landsdækkende service

  Med vores landsdækkende serviceaftale får du fem års totalgaranti på din varmepumpe og serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.

  Vi bruger cookies til at forbedre din besøgsoplevelse på vores hjemmeside. Læs mere…