Book et besøg

Carrier varmepumper

Her finder du guide-videoer og datablade for din Carrier varmepumpe. Se generelle guides, eller vælg din model, og find guides til netop din varmepumpe.

Find evt. flere informationer og guides på vores Youtube kanal

Vælg model

Carrier 61XWH ZE

Klimadan er forhandler af Carrier varmepumper. Carrier er gået foran mht. innovativ teknologi, og har de senere år arbejdet med at finde det kølemiddel som er egnet til fremtiden.

61XWH ZE serien bygger på HFO kølemidlet; ”HFO-R1234ze”, som har en GWP (global warming potential) påvirkning på næsten 0 – altså på niveau med de naturlige kølemidler som CO2 og ammoniak, og derfor er meget bedre for miljøet end de varmepumper der bruger det gamle HFC kølemiddel. HFO løsninger kan tilmed levere temperaturer på 85 grader.

61XWH ZE serien er væske/vand varmepumper med en nominel varmekapacitet på 400-1900 kW.

Varmtvands produktion op til 85 grader
Anvender fremtidens kølemiddel
Næsten ingen GWP påvirkning
Ingen påvirkning på ozonlaget
Støtter udfasningen, i Europa, af HFC kølemidlet

Carrier er en del af den verdensomspændende UTC (United Technologies Corporation) koncern, som udvikler og producerer højteknologiske produkter til industrien.

Carrier AquaSnap 61 AF

Klimadan er forhandler af Carrier varmepumper. Carrier er en del af den verdensomspændende UTC (United Technologies Corporation) koncern, som udvikler og producerer højteknologiske produkter til industrien.

AquaSnap 61AF serien er luft/vand højtemperatur varmepumper med kapacitet mellem 14 og 105 kW.

  • Kan lave varmt brugsvand op til 55 grader ved udetemperatur på ned til minus 20 grader
  • Kompakt unit (mindre en 1,33 m i højden), der kan placeres mange steder
  • Er let at installere
  • Leveres med et moderne styresystem, som giver mulighed for præcis justering, så det er muligt at maksimere dine energibesparelser og opnå ideel komfort.
  • Brugervenligt display til nem kontrol af varmepumpens driftsparametre.
  • Leveres fuldt samlet og testet

Carrier er en del af den verdensomspændende UTC (United Technologies Corporation) koncern, som udvikler og producerer højteknologiske produkter til industrien.

Downloads