fbpx
Book et besøg

Corona information

COVID-19 / Corona info: Vi har stadig åbent!

Du kan fortsat kontakte os, som normalt, for service og support. Vi kører også ud og foretager service og ny-installationer. Vi kontakter alle kunder en ekstra gang, pr. telefon, dagen inden vores teknikere og installatører er planlagt til at komme. På den måde afstemmer vi sammen, om det stadig er passende.

Vi har indskærpet hygiejneforholdene væsentligt og holder god afstand. Ofte er det ikke nødvendigt at kunden er til stede samtidig med, at vores teknikere og installatører udfører arbejdet. Spørgsmål kan afklares pr. telefon før, under og efter arbejdet.

På kontorer og i produktionen har vi iværksat flere forskellige tiltag, for at medvirke til at begrænse smitteudbredelsen. Bl.a. arbejder flere medarbejdere hjemmefra. Vi holder afstand og god hygiejne.

Du kan også med fordel få et uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe. Vores kompetente og erfarne energikonsulenter og projektchefer sidder klar til at hjælpe dig med at opnå besparelser på din varmeregning. Alle vores salgsagenter og konsulenter bliver løbende testet for at beskytte vores kunder såvel som vore kollegaer.

Vi følger situationen nøje, og der kan komme ændringer i forhold til situationens udvikling. Men indtil videre forsøger vi at bidrage til, at holde hjulene i gang i vi vores fælles samfund, som der også er fremhævet væsentligheden af på flere pressemøder.

Med venlig hilsen
Klimadan A/S

Få mere information

 

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
Bliv ringet op

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.

Tryghed
Landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du fem års totalgaranti på din varmepumpe og serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.

Cases
Det siger vores kunder

Vi fik installeret en varmepumpe til opvarmning af stuehuset fra Klimadan. Anlægget har kørt til min fulde tilfredshed uden nævneværdige problemer lige siden.

Poul Erik Vestergaard, Hogager

Få hjælp til dit indeklima
Du kan godt både blæse og have mel i munden

Med Klimadan sparer du både penge og gør noget godt for miljøet.
Kontakt os og hør mere om mulighederne.