Book et besøg

Corona information

COVID-19 / Corona info: Vi har stadig åbent!

Du kan fortsat kontakte os, som normalt, for service og support. Vi kører også ud og foretager service og ny-installationer. Vi kontakter alle kunder en ekstra gang, pr. telefon, dagen inden vores teknikere og installatører er planlagt til at komme. På den måde afstemmer vi sammen, om det stadig er passende.

Vi har indskærpet hygiejneforholdene væsentligt og holder god afstand. Ofte er det ikke nødvendigt at kunden er til stede samtidig med, at vores teknikere og installatører udfører arbejdet. Spørgsmål kan afklares pr. telefon før, under og efter arbejdet.

På kontorer og i produktionen har vi iværksat flere forskellige tiltag, for at medvirke til at begrænse smitteudbredelsen. Bl.a. arbejder flere medarbejdere hjemmefra. Vi holder afstand og god hygiejne.

Du kan også med fordel få et uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe. Vores kompetente og erfarne energikonsulenter og projektchefer sidder klar til at hjælpe dig med at opnå besparelser på din varmeregning. Alle vores salgsagenter og konsulenter bliver løbende testet for at beskytte vores kunder såvel som vore kollegaer.

Vi følger situationen nøje, og der kan komme ændringer i forhold til situationens udvikling. Men indtil videre forsøger vi at bidrage til, at holde hjulene i gang i vi vores fælles samfund, som der også er fremhævet væsentligheden af på flere pressemøder.

Med venlig hilsen
Klimadan A/S

Beregn din besparelse og få svar med det samme

Gå til beregner
Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.