Book et besøg
Varmepumpeløsning udarbejdes af medarbejder på computerskærm

Hjem  /  Mobil varme

Mobil varme

Mobil varmecentral med varmepumper

Forskellige forhold kan bevirke, at du kan have brug for midlertidig varme på skiftende lokationer. Det kan f.eks. være i nye boligområder, hvor der endnu ikke er etableret fjernvarme. En løsning med en mobil varmecentral kan være en god og enkel løsning for dig. En mobil varmecentral er bygget op omkring en container, hvori der, på fabrikken, er indbygget en eller flere luft til vand varmepumper inklusiv de nødvendige beholdere, pumper osv., så varmecentralen er lige til at tilslutte – on site. Tilslut kun varmerør og strøm – det er næste plug´n play. Når den mobile varmecentral har udført sin mission, kan den let flyttes til et andet sted, hvor der er brug for varme. Mobilcentralen kan tilpasses omgivelserne med forskellige materialer, f.eks. hegn, staktit mv.

Landsdækkende service

Klimadan har egen landsdækkende montage- og servicenetværk, og du kan derfor altid være sikker på at få den service, der sørger for, at dit anlæg kører optimalt og leverer den højest mulige effekt for de lavest mulige omkostninger.

Klimadan R&D

Det er altid meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvilke behov der er, og hvilken løsning der er den bedste. Klimadan er eksperter med mange års erfaring i netop at tilpasse og skræddersy løsninger, som passer til lige netop dit behov. Vi dimensionerer selv, små som store opgaver. På den måde er du sikker på at få den løsning, der leverer præcis det du har brug for, og til den rigtige pris.

Beregn din besparelse og få svar med det samme

Gå til beregner
Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.