Book et besøg

Hjem  /  East Kilbride Badet

Luft til vand varmepumpe til East Kilbride badet

Illustration af solcelle anlæg.

Klimadan understøtter energioptimering af East Kilbride badet

I 2020 gennemførte Ballerup kommune et energioptimeringsprojekt af East Kilbride-badet, der er bygget i 1970’erne. Projektet blev lavet i samarbejde med Kuben Management og Schneider Electric, og i forbindelse med projektet monterede Klimadan A/S en luft-vand varmepumpe.

55 kW luft-vand varmepumpe

Varmepumpen er på 55 kW og forsyner en varmeveksler i svømmebadets teknikrum via et præisoleret fjernvarmerør. Schneider styringen sørger så for at lede varmen hen til de to bassiner alt afhængig af, hvilket bassin, der kalder på varme.

Solenergi og fjernvarme

Varmepumpen forsynes med grøn strøm fra solceller placeret på svømmehallens tagflader men kan også forsynes med strøm fra det offentlige net.

Der kan ligeledes leveres varme til svømmebadet fra Vestforbrændingens fjernvarmenet. Det sker når der er ekstraordinært stort varmebehov eller hvis det er billigere at forsyne med fjernvarme, hvilket er tilfældet når udetemperaturen er under ca. 7°C.

Hjælp den grønne omstilling på vej

Du kan hjælpe den grønne omstilling på vej ved helt eller delvist at skifte dit olie- eller gasfyr til en varmepumpeløsning. Varmepumpen bruger væsentlig mindre energi end andre varmeenheder og bidrager dermed effektivt til målsætningen om 70% reduktion af det fossile CO2 udslip i 2030.

Kontakt Klimadan A/S og hør om dine muligheder for at konvertere til en varmepumpeløsning.

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.