Book et besøg

Hjem  /  Jonas E. Kring Anker-Petersen, Femmøller Strand

Jordvarmeanlæg og Thermia Mega S varmepumpe til Jonas, ved Femmøller Strand

Grøn Tryghed hele vejen igennem

Klimadan A/S præsenterer med stolthed andet afsnit i vores serie ”Grøn Tryghed”. Andet afsnit forgår ved Femmøller Strand, hvor Jonas E. Kring Anker-Petersen for nyligt fik installeret en jordvarmeløsning. 

Jonas bor i huset Nørhald, som arkitekten, Egil Fischer, byggede til sig selv efter, at han havde tegnede byen Femmøller Strand, som er Danmarks første planlagte ferieby. Huset er af ældre dato og med ikke mere end 640mbebyggelse, skulle der installeres en varmepumpe af større kaliber.

Varmepumpen i videoen er en Thermia Mega S med en effekt på 33kW. Mega-serien er Thermias største klasse af varmepumper, som for det meste benyttes i erhvervs- eller landbrugsinstallationer. Den mindste udgave, Mega S, kan i mange tilfælde ligeledes bruges i større private ejendomme, eller hvor der fx er en stor garage eller lade, som har behov for opvarmning

Læs mere om alle fordelene ved jordvarme

Klimadan medarbejder på vej ind i bil.

Klimadan har landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du tryghed på din varmepumpe samt serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.