fbpx
Book et besøg

Kombinations-
løsninger

Hos Klimadan har vi markedets mest fleksible og effektive løsninger, da vi med vores EMC400 styring kan kombinere alle energikilder.

Energy Master Control, EMC, er en intelligent styring til varmepumper, som optimerer samspillet mellem dine forskellige energikilder. Dermed udnyttes det fulde potentiale i f.eks. jordvarme og solvarme – Det sørger EMC 400 for.
At kunne hente energien fra det rigtige sted på det rigtige tidspunkt er den grundlæggende forudsætning for at optimere hele husets varmeinstallation. Skinner solen f.eks. fra en skyfri himmel på en kold vinterdag, kan der være mere energi at hente i en solfanger frem for jordvarmen. Derfor er optimal udnyttelse af energikilder nøglen til en højere COP.

Op til 35 % mere effektiv

Da en varmepumpes effektivitet afhænger af temperaturen fra energikilden, kan selv et par °C ekstra betyde 2-4 % højere virkningsgrad (COP) på varmepumpen. I et hus med en varmepumpe og en solfanger kan EMC 400 uden problemer hæve den gennemsnitlige temperatur i varmekilden med 5-10 °C og dertil kommer desuden en bedre udnyttelse af solvarmen til produktion af centralvarme og varmt brugsvand. Alt i alt kan du forvente en forbedring af hele systemets virkningsgrad på op til 35 % og en tilbagebetalingstid på under 5 år.

Se leverandører

Kombinationsløsninger
Få mere information

 

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
Bliv ringet op

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.

Tryghed
Landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du fem års totalgaranti på din varmepumpe og serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.