Book et besøg

Hjem  /  Nyheder  /  Temadag for kartoffelavlere

Temadag for kartoffelavlere

VPL System og Klimadan inviterer til temadag

Onsdag den 6. marts 2019 afholder VPL System og Klimadan en temadag om kartoffellagring. Temadagen starter kl. 9 hos Klimadan i Ikast.

Er du kartoffel- eller grøntsagsavler, er her et spændende arrangement du kan deltage i.

VPL System og Klimadan arbejder på flere projekter sammen om, at give kartoffel- og grøntsagslagring de bedste betingelser. I den anledning vil vi gerne invitere til en temadag, hvor der vil være spændende indlæg fra

  • Jens Jungesen fra JSJ Agro. JSJ-Agro driver 3.000 ha. Udover kartofler, dyrkes bl.a. vinterhvede, vinterrug, vinterraps, vinterbyg, vårbyg, vårhavre, hestebønner og juletræer. Jens´ indlæg har temaet “På kanten af det mulige”
  • Maarten Mooij fra Mooij-Agro i Holland. Maartens indlæg vil handle om fordele og ulemper ved forskellige lagersystemer, herunder rum ventilation, aspirations system samt tryksystem til kasselagre. Indlægget vil også handle om løs/bulk lager.
  • Søren Jensen, Klimadan A/S. Søren vil fortælle om muligheder for etablering af køling i nye såvel som eksisterende kartoffellagre. Søren vil også fortølle om mulighederne for at genanvende varmen i andre bygninger.

Arrangementet slutter kl. 14, men for de deltagere der har lyst, er der mulighed for at blive og deltage i en workshop, hvor Maarten fra Mooij-Agro vil dele ud af tekniske finesser. Der vil også være mulighed for at netværke og erfaringsudveksle deltagerne imellem

Vi byder på morgenrundstykker samt frokost.

Tilmelding senes den 1. marts 2019 til:

Søren Jensen, Klimadan A/S, tlf. 3038 02 03 eller sj@klimadan.dk

Henrik Fuglsang, VPL-System, tlf. 5050 43 40 eller hf@vpl-system.dk

Læs hele indbydelsen her: Temadag om kartoffellagring