Book et besøg

Hjem  /  Nyheder  /  Peter Davidsen går på pension

Peter Davidsen går på pension

Det er i dag en både trist og festlig dag hos Klimadan A/S. Vi har nemlig taget afsked med vores energikonsulent Peter Davidsen, som efter 6 år hos os, har valgt at trække sig tilbage og nyde sit otium. Peter har stået for salget af jordvarmeløsninger og luft/vand-løsninger til private i trekantområdet, Sønderjylland og Fyn.

Peter har igennem hele sit liv beskæftiget sig med salg. Alt lige fra salg af grafiske løsninger og trævare til salg af solcelleløsninger, og som sit sidste punkt på CV’et kan han nu tilføje 6 års trofast tjeneste hos Danmarks største installatør af varmepumper.

 

’’ Jeg har sat utrolig stor pris på min tid hos Klimadan, både som arbejdsplads og i stor grad også fordi, at jeg har haft muligheden for at hjælpe kunderne med at finde den helt rigtige løsning, som de kunne have tillid til. Derudover har det været spændende at være i en virksomhed, som har udviklet sig i en rivendes fart i takt med interessen for løsningerne, er steget støt.’’

Peters arbejde er heller ikke gået ubemærket hen hos Klimadans administrerende direktør Søren Jensen, som udtaler.

’’ Vi har været så glade for at have haft Peter med ombord. Peter har været en kompetent kollega, som har været garant for levering af gode løsninger og god service hos vores kunder, til gavn for både kunderne og Klimadan. Han vil i den grad blive savnet. ’’ – Søren Jensen, Adm. Direktør.

 

Peters salgsområde er blevet overtaget af den erfarende Ole Jensen, som har været ansat hos Klimadan igennem mange år.

Klimadan A/S ønsker Peter alt muligt held og lykke fremover.