Book et besøg

Hjem  /  Nyheder  /  Nyt – varmepumper på abonnement til erhverv og industri

Nyt – varmepumper på abonnement til erhverv og industri

Undgå investering, drift og vedligehold – og få fordelene ved en varmepumpe med det samme.

Som en af kun tre virksomheder blev EWII udpeget af Energistyrelsen til at modtage tilskud for at sparke gang i markedet for varmepumper på abonnement til virksomheder. EWII har valgt Klimadan som samarbejdspartner.

Konceptet henvender sig specielt til små og mellemstore virksomheder, komunale bygninger som skoler og plejehjem samt efterskoler og højskoler, der ligger udenfor nuværende fjernvarmesystemer, og derfor i dag typisk har opvarmningsformer, der er baseret på fossile brændsler som olie- eller gasfyr.

Ved at bestille en varmepumpe på abonnement, får du besparelser allerede fra 1. måned, og samtidig undgår du at skulle bekymre dig om investeringsudgifter, drift og vedligehold.

Klimadan har egen landsdækkende montage- og serviceafdeling som udelukkende arbejder med varmepumper. Klimadan har erfaring indenfor varmepumpeteknologi siden 1980, og har ekspert viden indenfor dimensionering af varmepumperne.

Udover de økonomiske besparelser vil de fleste også synes, at det er en god følelse at gøre noget godt for miljøet, som en udskiftning af f.eks. oliefyret med en varmpepumpe også betyder.

Billederne herunder viser nogle erhvervsvarmepumper som Klimadan har, og er igang med at installere. Sådan nogle kan nu fremover tilbydes på abonnement.

 

For yderligere information, kontakt venligst

Adm. direktør hos Klimadan: Søren Norman Andersen, tlf.: 23402828.