Book et besøg

Hjem  /  Nyheder  /  Klimadan udvider med ny afdeling

Klimadan udvider med ny afdeling

Det er med stor glæde, at Klimadan A/S i dag kan meddele at vi udvider med en ny afdeling i Ravnstrup ved Hjallerup i Nordjylland.

Klimadan har overtaget aktiviteterne fra Hjallerup VVS A/S og vil fortsætte driften af afdelingen. Den tidligere ejer af Hjallerup VVS, Roland Skindbjerg, og de 3 øvrige ansatte har valgt at følge med i det nye set up og bliver derfor ansat hos Klimadan, til stor glæde for virksomheden.

’’Der har længe været et ønske om at udvide med en lokal tilstedeværelse i det Nordjyske, derfor er vi rigtig glade for at vi har fået lov til at overtage Hjallerup VVS. Klimadan ønsker, at fortsætte med de opgaver og det høje serviceniveau Hjallerup VVS er kendt for, herudover vil afdelingen have større fokus på salg og installation af varmepumper. Jeg er derudover rigtig glad for at Roland Skindbjerg og de 3 andre ansatte har haft lyst til at fortsætte hos os i Klimadan, så dem glæder vi os til at byde velkommen’’ – Søren Jensen, Adm. Direktør hos Klimadan A/S

Den nye lokale afdeling kommer i takt med en stigende efterspørgsel på Klimadans varmepumpeløsninger og vil være med at styrke Klimadans tilstedeværelse i Nordjylland. Derudover kommer udvidelsen til at højne serviceniveauet til glæde for vores kunder.