Book et besøg

Hjem  /  Nyheder  /  December kampagne

December kampagne

En glad Mor og datter ligger på blødt gulvtæppe i stue og nyder det gode indeklima.

I resten af december måned kan du spare mange penge når du køber en luft til vand varmepumpe model Thermia iTec hos Klimadan.

Der er mulighed for at spare fra 5.000 kr helt op til 7.500 kr. – alt efter hvilken størrelse varmepumpe der passer til din bolig.

Thermia iTec varmepumpen er udviklet til det nordiske marked og indeholder den nyeste teknologi, som gør den meget effektiv og lydsvag. Den har en flot og enkel inderdel.

Varmepumpen justerer selvfølgelig ind efter dit behov for varme, så du kun betaler for det du har brug for.

Beregn din besparelse

Indtast bl.a. din nuværende opvarmningsform og beregn hvor meget du kan spare med en varmepumpe:

Beregn besparelse med varmepumpe.

Online tilbehørsmodul

Med onlinemodulet til iTec varmepumpen har du mulighed for at betjene og overvåge din varmepumpe fra din mobil, computer eller tablet – uanset hvor i verden, du befinder dig. Appen giver dig et hurtigt overblik over varmepumpens ydelse samt driftssituation. Med appen kan du f.eks. sænke temperaturen, når du er på ferie eller modtage en meddelelse, hvis noget uventet sker.

Thermia Online appen er tilgængelig for både android og iPhone.

Ring på tlf. 96277070 og hør nærmere eller bestil et gratis besøg af en af Klimadans erfarne energikonsulenter, som kan gennemgå din bolig, og som så kan beregne hvilken varmepumpe der bedst kan betale sig for dig at investere i.