Book et besøg

Hjem  /  Jordvarmeboring til jordvarme

Vidensportal

Jordvarmeboring til jordvarme

Vertikal boring

En jordvarmeboring – også kaldet en vertikal boring – er hvor rørene graves lodret ned i jorden i stedet for at slange sig rundt horisontalt én meter under havens jordoverflade. Boringshullet er ofte et sted mellem 80 og 100 meter dybt, og der skal derfor specialiserede folk til at udføre boringen, som også skal godkendes af kommunen. Jordvarmeboring er ofte en dyrere løsning i etableringsomkostninger men med en ofte højere virkningsgrad.

Vi samarbejder med GeoDrilling, som er en af Danmarks dygtigste på området.

Læs mere om jordvarme

Jordvarmespiraler

Jordvarmespiraler kan monteres på selv små arealer, for eksempel i en forhave eller et andet mindre område i haven, da jordvarmespiraler ikke kræver ligeså meget plads, som en traditionel jordvarme slange (ca. 300 m2). Jordvarmespiraler har også den ekstra fordel, at de kan bruges til passiv køling, hvilket giver mulighed for at sænke temperaturen og køle huset ned om sommeren.

“Vi går i dybden”, for at hente grøn energi!
Selve jordvarmespiralerne bores ned i fem meters dybde, og ved at udnytte dybden i en vertikal boring giver det muligheden for at hente varme til hele boligen – samt med fordel også en passiv køling af boligen om sommeren – når der er behov for det.

Har du spørgsmål om din varmepumpe?