Guide: Hvordan renser jeg mit filter?

Hvis du skal rense dit filter, skal du følge disse 5 trin:

1. Varmepumpen slukkes i styringen – ‘sluk-tegnet’ vælges i drift 2 gange efter hinanden.
  2. Hanen på filter drejes 90°.
  3. Forskruning bag på filter afmonteres – filter tages ud og skylles – Filter og forskruning monteres igen.
  4. Hanen på filter drejes 90° igen.
  5. Varmepumpen sættes i auto drift.

Få mere information

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
Bliv ringet op

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.

Vi bruger cookies til at forbedre din besøgsoplevelse på vores hjemmeside. Læs mere…