Højt strømforbrug

Hvis du observerer et usædvanligt højt strømforbrug på din varmepumpe, kan det skyldes, at varmepumpen er indstillet til at levere meget høje temperaturer. Dette resulterer nødvendigvis i et større forbrug til varmepumpen.

Der findes ikke en facitliste til den korrekte indstilling af en varmepumpe, da indstillingen nødvendigvis er individuel, alt efter ejerens ønske om temperatur og komfort.

Vi anbefaler dog, at fremløbstemperaturen laves så lav som muligt, så man ikke overproducerer på varmepumpen.

Disse indstillinger må laves over tid af jer iht. jeres ønsker.

Vi hjælper gerne med at indstille anlægget efterjeres ønsker.

Klimadan tager intet ansvar for elforbruget til varmepumpen. Det vil til enhver tid være ejerens ansvar at kontrollere eget strømforbrug løbende.

Få mere information

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
Bliv ringet op

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.