Højt strømforbrug

Hvis du observere et usædvanligt højt strømforbrug på din varmepumpe, kan det skyldes at varmepumpe er indstillet til at levere meget høje temperature. Dette resultere nødvendigvis i et større forbrug til varmepumpen.

Der forefindes ikke en facitliste til den korrekte indstilling af en varmepumpe, da indstillingen nødvendigvis er individuel, alt efter ejerens ønske om temperatur og komfort.

Vi anbefaler dog at fremløbstemperaturen laves så lav som muligt, så man ikke overproducere på varmepumpen.

Disse indstillinger må laves over tid af jer iht. jeres ønsker.

Vi vil gerne hjælpe med disse indstillinger, så vidt der måtte være behov for dette.

Klimadan kan på ingen måde tage ansvar, for dit elforbrug til varmepumpen. Det vil til enhver tid, være ejerens ansvar, at kontrollere eget strømforbrug løbende.

Få mere information

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
Bliv ringet op

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.