fbpx
Book et besøg

Installation

Installation af en varmepumpe trin for trin

I Klimadan beskæftiger vi kvalificerede personer i hele kæden – fra produktion til færdig installation. Du kan derfor være helt tryg ved, at Klimadan leverer en løsning, der er dimensioneret korrekt, installeret korrekt og bliver serviceret korrekt. Det giver dig et varmepumpeanlæg, der de næste mange år vil sikre dig en grøn og vedvarende energiløsning.

Selve installationen udføres normalt forholdsvis hurtigt. Vores egen montageafdeling kontakter dig, og planlægger hvornår installationen skal foregå. Ved jordvarme er fire ugers høringsfrist hos kommunen, for at få lov til at grave slanger ned – Det behøver du dog ikke bekymre dig om; vi klarer dialogen med kommunen og andre interessenter for alle vores kunder.

Du vil normalt opleve et par timer uden varme, men det blot lige inden varmepumpen overtager arbejdet.

Klimadan er specialister i fremstilling af varmepumper. Nedenfor har vi samlet en trin-for-trin-guide, der beskriver processen med installationen – i det her tilfælde er det nedgravning af jordvarme.

  1. Klimadan har det overordnede ansvar for installationen. Vi vælger kyndige underentreprenører på de områder, hvor det er nødvendigt – f.eks. til elektriske tilslutninger og nedgravning af jordslanger.
  2. Gravearbejdet begynder så snart entreprenørfirmaet ankommer. De udfører nedgravning af slanger og brønde, ligesom de reetablerer jorden bagefter ved en grovplanering.
  3. Arbejdet inde i huset begynder med at fjerne den gamle kedel (ved udskift).
  4. Den nye varmepumpe sættes på plads og tilsluttes jordslangerne.
  5. Herefter tilsluttes varmepumpen til radiatorer, gulvvarme og varmt vand.
  6. Når varmepumpen er installeret, vil Klimadan give dig en grundig gennemgang af anlægget og vise dig, hvordan du betjener din nye varmepumpe.

 

Få mere information

 

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
Bliv ringet op

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.

Tryghed
Landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du fem års totalgaranti på din varmepumpe og serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.