fbpx

Kompetence og service giver Grøn Tryghed

I det kølige og grå efterår sidder Trine og Thomas lunt og trygt i det gamle enkesæde i Mørkøv. De har for nyligt fået installeret et jordvarmeanlæg fra Klimadan, og de er mere end tilfredse med deres løsning, klimadans service og rådgivning og ikke mindst deres besparelse.

Fra olie til jordvarme

Parret har boet på den knap 150 år gamle gård i 4 år. Før jordvarmeanlægget, blev der brugt 40.000 kr. hvert eneste år på olie til oliefyret.

’’Det var en enorm pose penge, som bogstaveligt talt gik op i røg. For at spare lukkede vi derfor for varmen, når vi tog hjemmefra, hvilket gjorde at vi kom hjem til et koldt hus uden varmt vand,’’ fortæller Trine.

I sensommeren 2020 valgte de derfor at få installeret et jordvarmeanlæg fra Klimadan.

Trine og Thomas kan nu se frem til en driftsregning på 10.000 kr. årligt, hvilket et fald på ca. 75 % i forhold til olie. Den store besparelse betyder ligeledes, at deres anlæg er betalt af efter ca. 6 år.

Rådgivning og kompetence var essentielt

For både Trine og Thomas har den rådgivning og kompetence, som Klimadan har givet, betyder mindst lige så meget som selve varmepumpen.

’’Det giver en vis tryghed at vide, at dem som har solgt os anlægget, ved hvad de laver, og at der altid er hjælp at hente, hvis der skulle opstå problemer,’’ fortæller Trine, og Thomas tilføjer ’’Det er jo ikke en lille investering, så vi har sat pris på at få den kompetente vejledning, som vi har fået.’’

 

 

Det bedste fra Klimadans leverandør Thermia

Anlægget består af en Thermia Atlas 18 kW varmepumpe, som står i kælderen og laver varme til huset og varmt vand til vandhanerne. Ude i haven er der gravet 800 meter slange ned, som er samlet i en manifold og derfra ført ind til huset.

I dag mangler der bare at blive sået nyt græs og så ligner haven sig selv igen. Normalt kan der ses forhøjninger der, hvor slangerne er gravet ned, men jorden er efter kun et par uger faldet helt sammen igen.

’’Oplevelsen med Klimadan har kun været positiv, så vi kan klart anbefale dem. Og hvis nogen skulle være i tvivl om Klimadans kompetencer eller serviceniveau, så kan de bare ringe til mig,’’ slutter Thomas.

 

Læs mere om jordvarme fra Klimadan.

 

Få mere information

 

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
Bliv ringet op

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.