fbpx
Book et besøg

Vi hjælper dig med at ansøge

Hos Klimadan har vi gennem flere år fulgt udviklingen i mulighederne for tilskudsordninger til vedvarende energiprojekter. Det er vores erfaring, at der kan være mange penge at hente, og især med det øgede fokus på grøn omstilling og reduktion af CO2-udledning.Som kunde hos Klimadan har du en god mulighed for at nyde godt at netop det. Vi hjælper dig med at ansøge om tilskud, så du kan få en bedre totaløkonomi i din omlægning.

 

Virksomheder, herunder landbrug, kan i øjeblikket søge om tilskud til energiforbedringer, heriblandt konvertering fra en konventionel brændselskedel til en varmepumpe.

Energiaftalen anno 2018, sikrede en erhvervspulje, som kan dække op til 50% af omkostningerne forbundet med energiforbedrende tiltag, til gavn for både virksomheden og den grønne omstilling. Klimadan A/S tilbyder både gratis rådgivning i og undersøgelse af om din virksomhed opfylder kravene til at få del i puljen, og med mere end 40 års erfaring er vi ligeledes eksperter i hvilken løsning, som vil passe til netop din virksomhed.

Klimadan er behjælpelige med at håndtere hele dit projekt fra start til slut, heriblandt tilskudsansøgningen og dokumentation, men herunder kan du kort læse et uddrag af hvilke kriterier, krav og muligheder, som gør sig gældende.

 

Ansøgningerne vurderes ud fra størrelse og CO2-reduktion

Ansøgningerne vurderes ud fra det beløb, som der søges om. Alt andet lige, så er chancen højere for at få tilskud desto lavere ansøgningsbeløb. I det tilfælde at der ansøges om flere projekter til samme pris, vil Energistyrelsen vurdere og prioritere ansøgningerne med den største forventede CO2-reduktion.

 

Tilskuddets størrelse afhænger af bla. følgende 3 kriterier:

Maksimalt beløb for tilskud

  • Det maksimale tilskud, som er tilgængelig i øjeblikket, beløber sig på 15 mio. euro.

Maksimalt tilskud pr. sparet kWh

  • jf. gældende regler, er det muligt at få maksimalt 56 øre i tilskud pr. sparet kWh for 1. års besparelse.

Tilskuddets andel af investeringen.

  • Tilskuddet må maksimalt dække mellem 30-50% af investeringen, afhængig af virksomhedens størrelse.

OBS! Det er vigtigt at virksomheden ikke på anden vis modtager tilskud og eller statsstøtte på hverken statsligt niveau eller i EU-regi. Hvis dette er tilfældet, så er det ikke muligt at få tilskud til energiforbedrende tiltag. Det er ligeledes ikke muligt at få tilskud, hvis sagen drejer sig om nybyggeri.

 

 

Mangler du rådgivning? Kontakt en af vores kompetente rådgivere her.

Få mere information

 

Bestil et gratis besøg

Med en varmepumpe eller jordvarmeanlæg, er der oftest mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Kontakt en energikonsulent

Vi vil altid gerne høre fra dig og være behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Exported from Streamline App (https://app.streamlineicons.com)
Bliv ringet op

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.

Tryghed
Landsdækkende service

Med vores landsdækkende serviceaftale får du fem års totalgaranti på din varmepumpe og serviceeftersyn og vagtordning udført af vores egne, veluddannede teknikere.